От днес стартират предварителните заявки за албума на BON JOVI

Дни преди празника на влюбените легендата Джон Бон Джоуви отново показа своето безкрайно уважение към публиката си в България и поздрави в лично обръщение всички влюбени като им пожела да бъдат верни на себе си. Той даде и няколко интервюта за български медии.

От днес, 12 февруари, в дистрибуторските мрежи за компактдискове в целия свят, стартират предварителните продажби на новия албум на Bon Jovi„What About Now”, който ще излезе на 11 март 2013 г. от Universal Music Bulgaria. В рамките на един месец най-запалените и нетърпеливи фенове ще могат да правят своите заявки за албума във водещите онлайн музикални магазини в страните си и да се сдобият първи с дългоочаквания диск в деня на премиерата му.

Албумът ще може да бъде поръчан предварително и от българските фенове в три различни версии – луксозно издание с 4 бонус трака, специална картонена опаковки и постер от 12 панела; стандартна версия с регулярен траклист на албума и постер от 12 панела; както и локално източноевропейско издание, което е на най-достъпна цена.

Заедно с началото на предварителните заявки ще стартира и най-новият и разнообразен он-лайн музикален магазин в България – MusicMall.BG. Там българските меломани ще могат да си купят на CD, DVD, Blu-Ray и дори плочи актуални заглавия от световни и български изпълнители, както и огромно разнообразие от издавани през годините албуми и колекции. Освен това те ще имат възможност и да спечелят различни оригинални награди като официален мърчандайз на изпълнителите, допълнителни намаления и др.

Именно в MusicMall.BG феновете на Bon Jovi ще могат ексклузивно да си поръчат предстоящия албум на групата. Всеки един от тях направил предварителна поръчка на която и да е версия на албума “What About Now” през сайта MusicMall.BG има и шанс да спечели билет за концерта в София на 14 май или официален мърчандайз на групата.

Желаещите да се включат в играта на Болкън Ентъртейнмънт и MusicMall.BG трябва само:

1. Да направят валидна поръчка на албума в периода 12 февруари – 08 март 2013 г., през онлайн магазина MusicMall: http://www.musicmall.bg/product.php?id=1540
2. Да се регистрират (само с име и имейл) в специалното приложение на играта на страницата на MusicMall.bg във Фейсбук: http://on.fb.me/14NjrO4

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и обявени на 11 март 2013 г. във Фейсбук страницата на Musicmall: https://www.facebook.com/musicmall.bg

Траклист What About Now (Стандартна и източноевропейска версии):

01. “Because We Can”
02. “I’m With You”
03. “What About Now”
04. “Pictures of You”
05. “Amen”
06. “That’s What the Water Made Me”
07. “What’s Left of Me”
08. “Army of One”
09. “Thick as Thieves”
10. “Beautiful World”
11. “Room at the End of the World”
12. “The Fighter”

Deluxe Edition – Бонус материал:

13. “These Two Hands”
14. “Not Running Anymore” (from Stand Up Guys by Jon Bon Jovi)
15. “Old Habits Die Hard” (from Stand Up Guys by Jon Bon Jovi)
16. “Every Road Leads Home to You” (from Aftermath of the Lowdown by Richie Sambora)

За MusicMall.bg
MusicMall.bg е онлайн магазин за продажба на музика – CD, DVD, Blu-Ray, плочи и др., стартирал през м. февруари 2013 г. MusicMall.bg работи директно с дистрибуторските мрежи на най-големите звукозаписни компании в световен мащаб и гарантира бърза доставка и внос на оригинални музикални продукти на конкурентни цени.
MusicMall.bg предлага както най-актуалните и хитови заглавия, така и официални световни промоционални пакети на звукозаписните компании и пълните им каталози, включващи над 30 000 заглавия.
Повече информация за Bon Jovi: www.BonJovi.com.

14 май 2013 /вторник/ Национален стадион Васил Левски
Билети в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Онлайн билети: на www.eventim.bg

Експресна доставка на билети до 2 часа през www.bgmenu.com

Повече инфо на: www.becbg.com

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото