Остават по-малко от десет дни до Каварна Рок Фест

Поставянето на гривни срещу тридневни билети ще започне ден преди фестивала

Броени дни преди началото на шестото поредно издание на КАВАРНА РОК ФЕСТ (15-17 юли 2011), организаторите от Loud Concerts и община Каварна разкриват някой детайли около трите фестивални дни.

Вече е ясен пропускателния режим на фестивала:

– Срещу тридневните билети за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, феновете ще получават специални гривни, които ще важат по време на целия фестивал. Поставянето на гривни ще започне от 10:00ч. на 14-ти юли (четвъртък). Влизането на стадион Калиакра ще става само срещу представяне на гривна.

Подмянатa на билети срещу гривни ще става на предназначено за целта място пред централния вход на стадион Калиакра. За да се избегнат опашки и прекалено дълго чакане, Loud Concerts и Община Каварна съветват феновете да заменят тридневните си билети на 14-ти юли или рано през деня на 15-ти.

– Притежателите на еднодневните билети трябва да представят единствено билетите си на входа на стадиона.

– Деца до 7 годишна възраст ще могат да гледат концертите безплатно (с платен билет на родител / настойник). Над 7 години, децата ще влизат с билет и придружител. Всички лица до 18 години, трябва да носят и попълнена от родител декларация за малолетни и непълнолетни лица.

От тук можете да свалите декларацията за придружител за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на фестивала. Декларацията няма нужда да бъде нотариално заверена.

Традиционният рок фестивал, КАВАРНА РОК ФЕСТ, ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна! На КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена като Paradise Lost, Sonata Arctica, Katatonia, Opeth, Tiamat, Arch Enemy, Moonspell и други.

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др. Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск – 90 лв. На място пропуските ще бъдат по 50 лв. за един ден и по 100 лв. за трите дни на фестивала.

Ето и финалната програма на Каварна Рок Фест 2011:

15 юли

Paradise Lost
Sonata Arctica
Katatonia
DreamShade

16 юли

Opeth
Moonspell
Tiamat
Sylosis

17 юли

Arch Enemy
Lake Of Tears
Suicidal Angels

Подробности за фестивала търсете в интернет сайта на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, на: www.kavarnarockfest.com, както и на www.facebook.com/kavarnarockfest.

www.kavarnarockfest.com

www.facebook.com/kavarnarockfest

http://twitter.com/kavarnarockfest

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото