2 дни до Sofia Rocks!

Прогноза за слънчево време и гръмовно шоу!

Два дни остават до рок събитието на годината – Sofia Rocks 2011 с хедлайнери Judas Priest и специални гости – Whitesnake, Mike & The Mechanics, Saxon, Slade.

Сцената вече е покрита и готова да посрещне всякакви климатични предизвикателства, въпреки, че за радост на рок феновете прогнозата е за сухо и топло време – перфектната предпоставка за сериозни дози рок и бира.

Феновете ще имат достъп до стадиона от четири входа, които са обозначени на схемата по-долу. Схеми с обозначенията на секторите ще има и на специални табла около Стадион Българска Армия. Всички притежатели на билети за Хиподрума в Банкя трябва да следват указанията за секторите, за които ще важат техните пропуски. Феновете трябва да пазят своите билети до края на концерта, за да могат да се придвижват до съответните сектори.  Влизащите на стадиона ще преминават първо през постовете на охраната и след това през пунктовете за проверка на билети на Eventim. За да бъде улеснен и ускорен достъпа на хора до Стадиона, всеки пункт за проверка е снабден и с механизъм за удостоверяване на действителността на билетите на място.

На стадиона ще има и две каси на Eventim, в които без увеличение на цената всички рок фенове, които са оставили купуването на билети за последния ден ще могат да го направят.

Децата до 10 годишна възраст ще имат безплатен достъп до събитието. Всички лица до 18 години ще влизат само с придружител, който ще трябва да представи подписана декларация за всяко дете. Декларации за придружител могат да бъдат изтеглени от сайтовете на Болкън Ентертейнмънт и Никор Секюрити (http://nikor-security.com/bg/deklaracia_pridrujitel.pdf, http://www.becbg.com/event_sr2011.htm) или могат да бъдат получени на място от охраната.

Достъпът за хора с увреждания до специално изградената рампа ще бъде през Централния вход на стадиона.

Феновете, които постъпят най-разумно и отидат на стадиона максимално рано, за да се настроят подобаващо за рок събитието ще бъдат забавлявани от Sheky & The Bloodrain, в състав Шеки – вокал, Стефан Павлов – китара, Дими Евтимов – китара, Ники Дарадидов – бас, Иван Петров – барабани. Те ще изпълят добре познати вече на публиката парчета, чието издаване предстои през септември в албума „The Wrong Side Of Being Right”The Bloodrain, Shadow In The Dark и едноименното The Wrong Side Of Being Right.

Цялата група сме големи фенове и на Judas и на Whitesnake и сме супер развълнувани и благодарни на организаторите от Болкън Ентертейнмънт за възможността да се качим на една сцена с тези легенди. С удоволствие ще изгледаме всички банди, които ще свирят на сцената на София Рокс.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото