Остават броени дни до грандиозния концерт на „Легендите” в Русе

legendite Poster_RuseЧетири поколения музиканти и най-големите хитове в българската рок музика в последните четири десетилетия – това е най-новата супергрупа Легендите!

Константин Цеков от ФСБ, Йордан Караджов от Сигнал, Митко Кърнев от D2, Любо КировКонстантин Марков и Стенли от Тангра разказват историята на българския рок чрез най-емблематичните си песни. До този момент турнето на „Легендите“ премина през Бургас, Варна, Пловдив, Габрово и София и oстави незабравими спомени у феновете, които пяха заедно с любимите си изпълнители.

Публиката в Русе ще има възможност да ги види и чуе само след няклко дни на 10 декември в БУЛСТРАД АРЕНА от 20:30 ч. Това ще е и последният концерт от турнето на „Легендите“ планиран за тази година.

Музикалната рок-епопея се разказва от самите автори и изпълнители на хитовете, пресъздадени в оригиналните им аранжименти. „Сто години“, „Нямаше кой да ни каже“, „Другия“, „Обещание“, „Може би“, „Любовта, без която не можем“, „Бъди какъвто си“, „Пак ще се прегърнем“,„Има ли цветя“ „Оловният войник“ са само част от песните, които ще прозвучат на сцената.

„Когато се събрахме с изненада открихме колко хубави български песни са написани. Едно е да ги слушаш по радиото, но когато започнеш да ги разучаваш и разбереш колко мисъл има зад всяка мелодия и аранжимент, уважението към авторите и изпълнителите се покачва многократно“- споделя Митко Кърнев.

Евъргрийните ще бъдат и визуално представени чрез специална мултимедия, която напълно ще потопи публиката в духа на времето на любимите й песни.

Феновете в Русе ще видят Константин Марков, Стенли, Константин Цеков, Йордан Караджов, Митко Кърнев и Любо Киров в нови и нетипични за тях роли! Стенли пее хитове на D2, Данчо Караджов – на група ТЕ, а Любо – на ФСБ, като същевременно показва умения като барабанист. И всичко това подсилено с брилянтните китарни партии на Митко Кърнев!

В световен мащаб супергрупите обикновено се събират, за да издават нови парчета. Според участниците в този проект обаче е важно да си припомним и истинските Легенди. „Песните наистина са легендарни, защото всички сме създавали спомени върху тях, преживяли сме ги, а днес ги изпълняваме с нова енергия” – обобщава Данчо Караджов.

Любимата музика на поколения българи достига до всички с подкрепата на Първа инвестиционна банка (Fibank).

Турнето на ЛЕГЕНДИТЕ се осъществява с медийната подкрепа на НОВА телевизия, БГ Радио, Радио 1, Energy, DARIK Radio, Z-Rock, Tangra Mega Rock, WeRock.bg, BulgariaUtre, Actualno.com, Offnews.bg, Dnes.bg, VBOX7, Timeart.bg, iwoman.bg, kafene.bg, MetalHangar18.com, в-к Марица, Mediacafe.bg.

Билети за концерта в Русе може да откриете в мрежата на Eventim.bg, касите на рекламен офис „Седмицата“ и бензиностанции OMV.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото