Организирано пътуване за IRON MAIDEN в Атина

Метъл бар „The Black Lodge“ съвместно с „Фен Клуб Iron Maiden Bulgaria“ отново организират екскурзия за концерт на IRON MAIDEN. Този път пътуването ще е на 17 юни до Атина,  Гърция. Девиците ще са хедлайнери на SONISPHERE GREECE, който ще се проведе на Terra Vibe Park. Групите които ще вземат участие са SLIPKNOT, MASTODON, GOJIRA, MOONSPELL, VIRUS и други, които скоро ще бъдат обявени. Стандартният билет за фестивала струва 65 евро (130 лв). Цената на транспорта е 100 лв.
Заминаването ще е на 16 юни (четвъртък) в 22.00 ч. от Националния стадион. Пристига се на 17 юни (петък) по обяд в Атина. Един час след концерта се тръгва обратно към България. Записването за пътуването ще започне от 3 май и ще продължи до 12 юни. Всички, които желаят да се запишат, могат да го направят в метъл бар „The Black Lodge“. Местата за пътуването са ограничени. За повече информация следете сайтовете на „The Black Lodge“ и „Iron Maiden Bulgaria“.
Минималният брой пътуващи е 40 човека.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото