Mastodon обявиха заглавието на предстоящия си дългосвирещ албум, както и имената на 6 песни от него

Mastodon

Mastodon

Орфей мюзик разпространиха следната информация:
Хард рок иноваторите Mastodon обявиха заглавието на новия си албум, както и 6 нови песни, които ще бъдат включени в техния следващ дългосвирещ проект, който ще излезе през Reprise Records по-късно тази година. Новият проект – “The Hunter” – ще включва следните парчета: “Curl Of The Burl,” “Dry Bone Valley”, “Blasteroids”, “The Octopus Has No Friends”, “All The Heavy Lifting” и “Stargasm”. Пълната информация ще бъде обявена скоро.

След като издадоха успешния “Crack the Skye” през 2009-та година, Mastodon записаха своя следващ албум в родния си град Атланта и в Лос Анджелис, заедно с продуцента Mike Elizondo. Както са правили с всичките си албуми досега, Mastodon – със състав Troy Sanders (басис / вокалист), Brent Hinds (китарист / вокалист), Bill Keliher (китарист) и Brann Dailor (барабанист) – решиха да поемат в различна посока и с нов музикален подход към музиката в този проект. Групата е уверена, че феновете ще бъдат развълнувани и удовлетворени от това, което предстои да чуят.

От утре, 28-ми юни, почитателите на Mastodon ще могат да се запишат в интернет страницата www.adultswim.com/singles, за да изтеглят рядка и неиздавана досега песен от звукозаписните сесии на “Crack the Skye”, озаглавена “Deathbound”, като това ще бъде част от 10-седмичната програма “2011 Adult Swim Singles Program”. Същият сайт ще предложи и невероятно ексклузивно видео към песента. Това е единственото място, където ще може да чуете и видите тези рядко срещани материали.

Като допълнение към това, Mastodon пуснаха изцяло нов дизайн за тениски, който може да бъде закупен от техния официален онлайн магазин на сайта им: www.mastodonrocks.com.

Към момента Mastodon са в Европа и Русия за лятно турне, което включва участие в Roskilde Festival и няколко концерта в рамките на тазгодишния фестивал Sonisphere. Групата ще има и еднократно шоу на сцената в The Gorge в Сиатъл на 30-ти юни, заедно със Soundgarden, Queens Of The Stone Age и Meat Puppets. Предстоящите дати от турнето на Mastodon са изброени тук:

06/28     Patronaat                                                  Haarlem, HOL

06/29     Metropol                                                    Hengelo, HOL

07/01     Roskilde Festival                                 Roskilde, DEN

07/02     Sonisphere Festival                             Helsinki, FIN

*07/03   Glav Club                                                  St. Petersburg, RUS

*07/04   Arena Moscow                                     Moscow, RUS

*07/06   Colos-Saal                                                Aschaffenburg, GER

07/08     Sonisphere Festival                             Amneville, FRA

07/09     Sonisphere Festival                             Stockholm, SWE

07/10     Sonisphere Festival                               Knebworth, UK

*07/12   C-Club                                                       Berlin, GER

07/13     Metalcamp Festival                                 Tolmin, SLO

07/14     Hegyalja Festival                                    Tokaj, HUN

07/16     Sonisphere Festival                               Madrid, SPN

07/24     Heavy TO                                                  Toronto, CAN

07/30     The Gorge                                                Seattle, WA

*обозначава хедлайнерско участие

Новият албум на MastodonThe Hunter– ще бъде на българския пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото