OPETH, MOONSPELL и KATATONIA ще забият на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011

Opeth и Katatonia ще свирят за първи път в България на крайморския рок фест на 16-ти и 17-ти юли. Moonspell ще са част от третата фестивална вечер

Loud Concerts и Община Каварна имат удоволствието да обявят още три от групите, които ще вземат участие в шестото поредно издание на КАВАРНА РОК ФЕСТ. Хедлайнери на втората фестивална вечер ще бъдат дългоочакваните у нас progressive death metal виртуози OPETH, a на 17-ти юли, на сцената ще излязат алтърнатив метълите KATATONIA, заедно с португалските готик метъли MOONSPELL.

Традиционният рок фестивал, КАВАРНА РОК ФЕСТ, ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна! На КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена. Както организаторите от Loud Concerts и Община Каварна вече обявиха, сред групите, които ще забият на сцената на стадион Калиакра, са имена като SONATA ARCTICA, PARADISE LOST, TIAMAT, ARCH ENEMY и други.

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 са вече в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др.

Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск – 90 лв. Първоначално в продажба са билетите за трите дни на фестивала. КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 продължава традицията и ще зарадва феновете с едни от най-добрите цени на билети за събитие от подобен род в България.

На място пропуските ще бъдат по 50 лв. за един ден и по 100 лв. за трите дни на фестивала.

С потвърждаването на OPETH, KATATONIA и MOONSPELL, програмата на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 прие почти завършен вид. Ето и групите, които ще забият на сцената на феста по дни:

15 юли

Paradise Lost
Sonata Arctica
DreamShade

16 юли

Opeth
Tiamat

17 юли

Arch Enemy
Moonspell
Katatonia
Suicidal Angels

Скоро се очаква да бъдат обявени и останалите участници в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011.

Освен атракциите, съпътстващи фестивала като кран за бънджи скокове, фестивално радио и вълнуващите “signing sessions” с групите, КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 ще предложи на феновете и специализирани щандове за официален мърчъндайз, оригинални дискове, плакати и метъл аксесоари.

Повече информация и подробности за фестивала търсете в интернет сайта на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, на: www.kavarnarockfest.com, както и на www.facebook.com/kavarnarockfest.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото