OPERA IX с нов албум през ноември

operaIX

Очакваният нов студиен албум „The Gospel“ на легендарната италианска окултна група Opera IX е плануван да излезе на 17 ноември чрез Dusktone съчетано със специално събитие, което ще отпразнува 30та годишнина на групата. Италианците пуснаха и официален трейлър на албума, който да даде представа за емоцията на 9-те нови песни, включени в „The Gospel“, и който можете да чуете тук.
Окултни, мистични и омагьосващи звуци, каквито само група като Opera IX може да предложи.

Безполезно е да се повтаря, че това е един от най-очакваните албуми на есента на 2018та, дори и само заради това, че последният албум на групата е от преди 6 години. Различни формати ще бъдат достъпни в цял свят и скоро ще бъдат разкрити подробности, както и ще стартира предварителна поръчка.

Албумът е записан в  Music Ink и Occultum Studios, и продуциран от Ossian и Federico Pennazzato (Death SS). Подробности за него можете да си припомните тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото