vampire party

Изглежда тази година април ще бъде запомнен като месеца на многото и разнообразни музикални (и не само) събития, които ще могат да задоволят предпочитанията на разнородна в стиловите и естетическите си предпочитания публика. И вместо да се отдаваме на синдрома „Защо точно тези, и защо точно сега, и не можеше ли да бъде…“ по-добре да си изберем най-подходящото за нас и да си подарим незабравими мигове.

Идеята и организацията на пролетното събитие Only Lovers Left Alive (Vampire party) е на организатора на Gothic Fest Sofia, Велик Капсъзов. Съчетанието от вълнуващи демонстрации и аудио-визуално шоу, което ни е приготвил ще е уникално.

Гост на събитието ще бъде Apofis и неговият модел. Те ще представят майсторски умения в изкуството шибари. N. Carmine ще танцува за нас и ще ни отведе в приказно фантазен свят с невероятния си танц, чийто движения ще ни хипнотизират с чара на Акаша и ще ни върнат към едноименния филм…

The Dark Threesome и верните му слуги ще разиграят дълга submisive/BDSM игра. Освен това ще имате възможността да видите на живо как се прави пиърсинг-корсет върху модел… без да ви бъде спестено нищо от процеса на сътворяването му.

За атмосферата и музиката ще се грижи DJ Magistus, който е подготвил освен музика и видеостена, съобразена с темата на партито. А тя е, както вероятно сте се досетили, вампирска.

Дрескодът е black/gothic/kinkly/fetish/latex/victorian, а тези с вампирска визия и стайлинг ще бъдат почерпени с чаша червено вино.

Мястото на сборището е столичният клуб Live&Loud, който ще бъде специално декориран за събитието, датата: 2 април (събота), входът: 10 лв.

През пролетта Природата е жадна за живот, през нощта вампирите ожадняват за кръв…, пролетта и нощта заедно пък карат нас хората да ожадняваме за забавления и разтърсващи изживявания. Не го мислете и се присъединете към нашата мрачна естетика!… Защото… Only Lovers Left Alive