Официално е – ROTTING CHRIST идват отново

Вчера бяхме заляти от добри новини – освен датата за ARCH ENEMY, която първи споделихме с вас, имахме възможността да ви съобщим и за концерт на гръцките легенди ROTTING CHRIST. Днес дойде и официалното потвърждение от Live & Loud:

„Не всеки ден е Великден. Но 18 април 1998г. беше наистина велик ден. Град Бургас и зала „Изгрев” посрещнаха Rotting Christ за един запомнящ се концерт. Един от първите изобщо концерти на екстремни банди от чужбина у нас. Дали поради този факт или не, но специалната връзка на българските фенове с тази група е нещо, което всеки присъствал на техен концерт в България не би отрекъл.
Оттогава гръцката банда е свирила многократно у нас, но така и не успя да включи България в турнето, с което представи последния си засега албум, сочен като шедьовър от медии и фенове, озаглавен Kata Don Daimona Eaytoy (Season Of Mist, 2013).
Ето защо, решихме да поканим бандата за шоу в София, на което музикантите да покажат силата на Kata Don Daimona Eaytoy на живо! Три години след последното си гостуване у нас, пионерите на блек сцената в южната ни съседка се завръщат за нова среща с металните си братя и сестри, както Sakis Tolis – фронтмен на бандата обича да казва.
И така, извинете ни за клишето, но ние от „Live & Loud” с гордост представяме Rotting Christ с концерт в София на 12 април 2014г. Събитието ще се състои в клуб “R.B.F.”.
Скоро ще съобщим и подробностите за подгряващите групи, цени на билетите за вход и прочее.“

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото