Официално е – JET ROCK затвори врати

jet rock logoКакто вече ви информирахме, столичния клуб JET ROCK преустанови дейност. Ето и официалното изявление на управата му:

Скъпи приятели,

След близо три години яки ъндърграунд концерти и безброй незабравими мигове, любимият ни клуб Jet Rock затваря врати. Както сигурно сте разбрали вече, причината е, че ще ни „бутат” – паднахме в боя с евро-консуматорството: Добре дошли в поредния Кауфланд!

Въпреки това за екипа на клуба това бяха 3-те най-вълнуващи години от живота – с невероятните емоции и преживявания, с новите запознаства, с интересните и готини персонажи, които гастролираха в клуба, това място се превърна в истинско убежище за рок и метъл фенове. На сцената на Jet Rock се изявиха почти всички наши подземни групи. Повечето даже предпочетоха именно тук да направят и промоциите на своите нови албуми. Често чувахме тяхните позитивни отзиви за звука, условията за изява и отношението. Това ни радваше и окуражаваше да даваме още повече от себе си, за да се превърнем в едно от най-яките места за жива музика в България, което бе самия замисъл още в началото. С гордост можем да заключим, че през тези 3 години дадохме своя принос към развитието на ъндърграунд сцената – над 300 концерта във всички рок стилове и повече от 400 музиканти изявили се на сцената ни. Давахме равен шанс за авторска изява на знайни и незнайни групи, нови и стари родни музиканти с едничката идея да ги подкрепяме и помагаме да се развиват творчески, защото ние вярваме, че в България има страхотни музиканти, които правят много качествена музика! Тази музика не бива да заглъхне безславно в мазетата и гаражите им. Нека заедно с вас техните фенове, продължим да изграждаме рок и метъл сцената на България! Ние вярваме, че добрите времена не са отминали, а тепърва предстоят!

Приятели, продължете каузата Jet Rock – ПОДКРЕПЯЙТЕ БЪЛГАРСКИТЕ МУЗИКАНТИ!

Ходете на техните клубни и фестивални лайфове и купувайте техните CD-та и мърч. Снимайте ги, запознайте се с тях лично. Вземете автограф за спомен. Споделете по бира. След това коментирайте, публикувайте, споделяте в Мрежата. Заедно можем много!

Fate silent warriors
Sleeping souls we arise
Once forgotten soldiers
COME TO LIFE!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото