Официално е: GORGOROTH и VADER в България на 2-ри Декември !

Както вече ви съобщихме, концертът ще е част от съвместното турне на двете банди – ‘ The Sign Of Hell Tour 2011‘. Организатори на събитието са Most of Evil. За място е определена зала Юбилейна, София, а билетите са в продажба от утре – 1-ви Август в мрежата на ЕVENTIM. Първите 60 билета ще са на цена от 25 лева, редовната цена е 30 лева, а в деня на концерта 35 лева.

За съпорт са обявени шведите от Valkyrja, а в последствие ще се присъединят още една или две банди. Vader очакваме в България за 5-ти път, но блек величията Gorgoroth за първи, което прави това събитие още по-вълнуващо. Ще ви съобщим, когато се появи повече информация за останалите съпорт банди.

The Sign of Hell Tour - 2011

 1. #1 написан от STALKER (преди 12 години)

  ЯКО! Дано да мога да присъствам 🙂

 2. #2 написан от Torden (преди 12 години)

  Valkyrja са зверове! Очертава се сериозна сеч, макар че не знам дали Pest може да се мери по сценично присъствие със сладура Gaahl.

 3. #3 написан от Hatecrew (преди 12 години)

  Всички банди си заслужават да се гледат, Vader са ни до болка познати, Gorgoroth, който не ги е гледал – да поправи тази грешка :). Valkyrija ги гледах в Германия и така и не можах да разбера защо свириха толкова малко, безумно изчаткала банда!!!

 4. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 5. Коментари за тази публикация
В началото