„На тъмно“ сцената на Spirit of Burgas Отново с атрактивна програма

Трета поредна година веригата „На тъмно“ е подготвила незабравими моменти за посетителите на най-големия музикален фестивал в България – Spirit of Burgas!

“И тази година сме се постарали да съберем едни от най-добрите изпълнители на българската сцена и съм убеден, че в „На тъмно“ зоната ще се случи един от най-бурните купони на фестивала” – твърди Ник Тодоров – организатор и собственик на веригата.

Още на 12 август 2011 „На тъмно“ сцената ще взриви настроението с купонджиите от Обратен ефект, 7EDEM и Млък. Преди тях същия ден ще забият Bright Sight и бургазлиите Bee in the Bonet. Краят на вечерта отново е отреден на диджеите от ZION LION. Техния REGGAE EXPERIENCE ще сложи финалния акорд и на трите фестивални дни на „На тъмно“ сцената.

Втората вечер е отредена за хедлайнерите The Pomorians, подгряти подобаващо от La Muchedumbre (feat. 4efo The Machine), FRONTERO, MAZUT и ROCCO E Freddy.

За последната фестивална вечер (13 август) „На тъмно“ и рок дамата на българската музика – Милена – са подготвили незабравимо преживяване за всички. Шоуто ще бъде подплатено подобаващо и от алтърнатив бандитите Macrophone, както и от Viperfish и No Values!

Освен традиционната сцена, организаторите от „На тъмно“ са се постарали да осигурят на феновете добър звук и осветление, фен зона и атрактивна шатра с изненади и най-новите продукти и идеи на „На тъмно“.

„На тъмно“ сцената се реализира и с подкрепата на Becks – немска марка бира номер едно в света. И тази година брандът партнира на най-големия летен фестивал в България и прави възможни участията на най-добрите български и чужди групи.

Очаквайте още подробности за артистите и за „На тъмно“ зоната на фестивала!

БИЛЕТИ ЗА ФЕСТИВАЛА:

Препродажба – в мрежата на Eventim.bg

1-дневен билет: 50лв.

3-дневен билет: 120лв.

На входа в дните на фестивала:

1-дневен билет: 60лв.

3-дневен билет: 140лв.

 

Ето и пълната програма на сцената „На тъмно“:

12 август (петък):

ОБРАТЕН ЕФЕКТ

7EDEM

Млък

Bright Sight

Bee in the Bonet

ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

13 август (събота):

THE POMORIANS

La Muchedumbre (feat. 4efo The Machine)

Frontero

Mazut

ROCCO E Freddy

ZION LION’s REGGAE EXPERIENCE

14 август (неделя):

МИЛЕНА

Алкофилия

Силует

Macrophone

Viperfish

No Values

  1. #1 написан от Halih (преди 10 години)

    „На тъмно“ сцената се реализира и с подкрепата на Beck’s – немска марка бира номер едно в света. И тази година брандът партнира на най-големия летен фестивал в България и прави възможни участията на най-добрите български и чужди групи.“

    Разбирам, че статията е копи-пейст, ама тези няколко реда можеше да ги спестите.

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото