Официално е – Black Sabbath се събират

След като преди броени часове  ви съобщихме за слуховете относно събирането на оригиналния състав на Black Sabbath, сега с удоволствие можем да ги потвърдим. Китаристът Tony Iommi е обявил в официално  писмо реюниъна, както и решението за концертна дейност и нов албум, който може да очакваме догодина.

Единствената грижа на групата в момента е здравето на барабаниста Bill Ward, който претърпя преди време инфаркт.

Iommi признава, че събирането на легендарната група от Бирмингам е било пазено в тайна:

Най-трудно да запази тайната беше на Ози. Той има много телевизионни изяви и често са му задавали въпроси за събиране на групата. Той отговаряше „Никога не съм казвал никога“.

Ето и цитат от Ozzy Osbourne, запитан защо групата не се събере отново:

Нямам представа защо. Ако искат да ми се обадят, могат да го направят. Никога не съм казвал никога. Ако се получи добре – супер, ако ли не – ще продължа напред. Няма да бъде края на света. Няма да си взема пакет носни кърпички и да си изплача очите!

 

Ще се радвам ако направя страхотен албум с BLACK SABBATH и да получим признанието, което заслужаваме. В същото време напрежението ще е огромно. Може утре да направя албум с тях, но той няма задължително да бъде нещо с което бих се гордял.

  1. #1 написан от Muninn (преди 9 години)

    Е това е новината !!!!!!! Догодина ще има дебнене по фестивалите !!

  2. #2 написан от Анонимен (преди 9 години)

    Откога чакам да го чуя това! А ако минат наблизо, вече мога да умра спокойно.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото