MORGOTH се разпадат отново

811_photo

 След реюниън през 2011 и нов албум през 2015 г., дет метълите MORGOTH обявиха официално, че отново се разпадат. Причините за това решение на групата са „индивидуални и организационни“. Музикантите не са планирали следващ албум и не смятат да се събират скоро, ако въобще това някога се случи. Последното им шоу ще се състои на 8 юни в рамките на немския фестивал Chronical Moshers Open Air. Китаристът на MORGOTH Sebastian Swart споделя:

Последните години ни бе доста трудно да работим заедно поради факта, че всички живеем далеч един от друг и това малко или много ни пречеше да действаме като банда. Освен това, от известно време имам проблем със слуха и ще се местя в чужбина.

 Harry Busse, който е вторият китарист на бандата, обяснява:

Беше трудно да вземем това решение, но на този етап смятаме, че така е най-добре. Идеята да се съберем през 2011 г. беше да направим кратко турне по случай юбилея на албума „Cursed“. Никога не сме планирали да останем активни поне още 7 години и на всичкото отгоре, да издадем нов албум през 2015 г. Благодарим на всичките си фенове за подкрепата през годините, на Century Media Records за всичко, което направиха за нас, и на целия ни мениджърски екип Clandestine Music.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото