Официалният български фенклуб на Samael ще бъде основан в деня на концерта им в София.

SAMAEL UNITED FORCES – БЪЛГАРИЯ – първата местна структура на официалния международен фенклуб на SAMAEL, ще бъде учредена в присъствието на цялата група, само минути преди стъпването й за втори път на българска сцена.

В деня на концерта си в София, 10 Септември 2011, великите швейцарци ще се срещнат лично и ще вдигнат наздравица с учредителите на българския фенклуб. Това става по инициатива на ядрото от техните най-предани почитатели в страната, както и с безрезервната подкрепа на Most of Evil – организатори и на двата досегашни концерта на SAMAEL в България.

SAMAEL приветстваха с радост идеята в България да има официално представителство на феновете на групата под „шапката” на Samael United Forces. По този повод те коментираха, че са основали своята централизирана организация – Samael United Forces преди година, точно с намерението да бъде съставена от отделни дивизии по места и оценяват факта, че в България се създава първият месетн „клон” на тази структура.  По този повод българският фенклуб получава правото да действа под наименованието Samael United Forces – Bulgaria.

Искате да сте част от всичко това?

За да присъствате на учредителната среща, заедно със SAMAEL (!), трябва да заявите членството си във фенклуба и да се запишете с трите си имена и мейл адрес за обратна връзка на стената на събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/event.php?eid=152599118156609.

Поради провеждането на срещата в залата, непосредствено преди концерта, местата за присъствие ще бъдат ограничени.