Общ концерт на WOPS, JUNK YARD и PULL THE TRIGGER

Група WOPS oрганизират концерт на 27/04/2013 г. (събота) в бар „Тънка червена линия“ по повод на първото им EP, озаглавено “Little Drops of WOPS”. За целта подгряващи групи ще бъдат Junk Yard и Pull The Trigger. Mart ще се грижи за музиката преди, между и след групите, така че купонът ще е гарантиран. Събитието ще бъде с вход свободен.

Информация за събитието:
Дата – 27/04/2013
Старт – 19.30
Вход – Free
Място – Бар „Тънка червена линия“ (София, Зона Б-5, ул. Партений Нишавски и ул. Българска морава)

Линк на събитието във Facebook.

Изпълнители:
WOPSfacebook
Една от малцината групи в България, които съчетават успешно истински хип-хоп, зареден с качествени текстове и енергията на безмилостната рок музика. WOPS успешно правят първите си стъпки на родната сцена, заявявайки сериозните си намерения да разбият стереотипите и да поднесат уникално изживяване на всички музикални фенове.

Junk Yardfacebook
С роден град Враца, момчетата от Junk Yard свирят активно на родната сцена от 2009 г. Със своя ударен микс от пънк рок и взривяващи лайв изпълнения има още много какво да предложат на родната сцена. Със сигурното можем да очакваме неповторима атмосфера по време на тяхното изпълнение.

Pull The Triggerfacebook
Pull The Trigger ще дойдат чак от Пловдив за да въвлекат софийските меломани в неповторим микс от рок и метъл класики на всеобщи любимци като Godsmack, Apocalyptica и Story Of The Year. Определено момчетата от Pull The Trigger може да са млада група, но вече оставят след себе си верни фенове откъдето и да минат. В най-скоро време очакваме техните първи авторски парчета.

Mart е подготвил за всички гости на събитието опасен микс от качествен рок и брутален хип-хоп, какъвито само истинските фенове знаят, че съществува. Вечерта ще бъде дълга и (без)паметна, така че доброто настроение е гарантирано.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото