ОБРАТЕН ЕФЕКТ пуснаха ново видео

ОБРАТЕН ЕФЕКТ пуснаха в социалните медии видеото към последното си парче „Винаги Съм Много Пиян“. Песента е с преобладаващо реге звучене, включващо типичния Обратно-Ефектен почерк. Видеото е изцяло дело на певеца на бандата Кольо Попов и това е вторият клип към тяхна песен, който е негово творение (след комикс-видеото към „Поне да Ви го Кажа“). Той всъщност представлява сглобени „по купонджийски“ откъси от любителски клипчета и кадри от сценични участия от фестивали, концерти и клубове в цялата страна. Освен самите музиканти от бандата, в него могат да се видят още Геша и Ния от Черно Фередже, Янко Бръснаря от Поморианс, Докторс Гого Бенд, Джако от варненския клуб „Усмивка“, Цецо Рачев от друг култов варненски клуб – „Red Rock“, Владислав Ботев от пловдивския „Polinero Place“, както и още много приятели и фенове на групата.
ОБРАТЕН ЕФЕКТ имат много нов материал, с който ще радват феновете си в близко бъдеще, но групата засега не смята да издава цял албум във време, в което „всичко ти е на компютъра/телефона“.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото