Новия сингъл на JANE’S ADDICTION “IRRESISTIBLE FORCE” ще дебютира на 2 август

Задава се нов албум на групата, ‘the great escape artist’ на музикалния пазар от 27 септември

Jane’s Addiction свириха ексклузивно снощи на частно парти в Ню йорк в сътрудничество с YouTube и LG. Концертът бе излъчен на живо в YouTubeи беше първото 3D концертно събитие

Пионерите на алтернативния рок, JANE’S ADDICTION, ще направят официална радио премиера на новия си сингъл, “Irresistible Force”, следващия вторник, 2 август. Песента – меланхолична епична композиция – е от дългоочаквания нов албум на групата, THE GREAT ESCAPE ARTIST (Capitol Records/Animato Music). Това е първият албум на Dave Navarro, Perry Farrell и Stephen Perkins от 8 години насам и ще излезе на 27 септември .В проекта е включено и парчето “End Of The Lies” – предпремиерният сингъл от новия албум, който бандата подари на феновете си като безплатен даунлоуд през април. (Видеото можете да гледате в края на новината)

За създаването на THE GREAT ESCAPE ARTIST, JANE’S ADDICTION обединяват сили с продуцента Rich Costey (Muse, Franz Ferdinand, Interpol) и Dave Sitek – на TV on the Radio. Sitek, известен предимно с продукционната си работа за TV on the Radio, Yeah Yeah Yeahs и The Foals, дава своя принос за албума като композитор, програмист и басист. Групата, с басист Chris Chaney, ще се отправи на турне през 2011 г.

Подгрявайки с мощен гиг миналия уикенд на фестивала ”Gathering of the Vibes” в Бриджпорт, Кънектикът, снощи JANE’S ADDICTION направиха есклузивно частно шоу на Терминал 5 в Ню Йорк Сити, в сътрудничество с YouTube and LG. Не само, че концертът беше излъчен на живо в YouTube, но и беше първото по рода си 3D концертно събитие. Присъстващите, между които повече от 200 късметлии, спечелили билети за шоуто, селектирани от LG и Jane’s Addiction, бяха първите, на които се падна честта да филмират събитието на чисто новото устройство LG Thrill 4G. Тези филми ще бъдат монтирани и комбинирани в специален 60-минутен филм, чиято премиера ще бъде на 4 август, в специално създадения LG Thrill 3 канал в YouTube.

 

Междувременно JANE’S ADDICTION обявиха, че ще правят ексклузивно шоу в Koko в Лондон на 30 август, като преди това ще се появят на сцената на Radio 1/NME в Рийдинг, както и на фестивала Leeds. Шоуто им бе разпродадено за секунди в момента, в който билетите бяха пуснати за продажба.

www.janesaddiction.com

www.facebook.com/janesaddiction

www.twitter.com/janesaddiction

Членовете на бандата – в Twitter:

http://twitter.com/perryfarrell

http://twitter.com/davenavarro6767

http://twitter.com/stephenperkins

 

 

www.animatomusic.com

www.facebook.com/animatomusic

www.twitter.com/animatomusic

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото