Новият сезон в MIXTAPE 5 започва с безплатен купон

За трети път обръщаме касетката на Mixtape 5 на 14 септември. Нашите приятели стартират новия си сезон с пищно безплатно парти едновременно в двете зали на клуба.

 Докато в голямата зала (Side A) феновете на електронния звук ще дънят аудиовизуалното шоу на британеца DJ Cheeba, и сетовете на DJ Sava, диджеи от True Badness и STARTERAs, за B-Side Mixtape 5 решиха купонът да е зареден с жив, дишащ и шумен рокенрол.

 За целта агентите от клуба се обърнаха към Rawk’n’Roll за селекцията на бандите. На поканата ни веднага се навиха Skitnicks, Booze Brothers и Skre4, в обратен ред на излизането.

 И двете зали отварят в 21:00, а джамбурето започва в 22:00. Партито ще бъде и първо след мащабния ремонт, който Mixtape 5 направиха на B-Side, където ще ни чакат яки интериорни нововъведения, подсилващи качеството на звука в залата. И не само! Естествено, всеки, който се пусне на купона, ще може да прескача от едната зала в другата, за да си свери часовника.

 Линк към събитието във Фейсбук:http://www.facebook.com/events/278092565629849/

 Повече за трите групи:

Пиромания, R.O.B.T.F., Panican Whyasker, Bastardolomey – бандите, с които Нуфри ни пълни венозно с читав рок джангър, вече пораснаха с още една. Skitnicks са съвсем новата му група, която до момента има десетина концерта, съвсем ново видео и една торба дивашки рокенрол, на който няма начин да стоиш мирно, освен ако не си със счупени крайници. Дори тогава не е сигурно.

 Преди три години Booze Brothers хукнаха на поход за искрена рок веселба, която върви най-добре с бира и уиски и споделена с весели другари. Момчетата имат издаден ЕР, направиха национално турне, снимаха тарикатски клип, на концертите си трещят повече от час собствени парчета, разреждат с някой друг кавър (не, не свирят смоука) и е такъв кеф да ги гледаш и слушаш, че няма начин да пропуснеш техен лайв, ако си ги гледал веднъж вече.

 Skre4 са на сцена вече почти 15 години. За това време момчетата издадоха два албума, свириха на няколко фестивала, имат участия като съпорт на няколко световни банди, а музиката им не е преставала да бъде силна, сърдита и надъхваща. Алтернативно-агресивни, с влияния от няколко течения на тежкия рок и шепа хип хоп, парчетата на Skre4 приканват за мошинг и вратни изкривявания. Ползват се с протектори за колена за по-предпазливите.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото