Барабанистът на PANTOMMIND напуска групата.

Преди около час на фейсбук страницата на родните прогресив колоси PANTOMMIND се появи следното съобщение:

Приятели, дойде време да напусна групата и да сложа край на музикалната си кариера. Отсега нататък ще отдам цялото си време и сърце на моята професията и истинската ми страст – рисуването. Това е трудно решение, но, на практика, групата не съществува от известно време. Искам да благодаря на всички за любовта и подкрепата през последните 17 години, благодаря, че ме накарахте да се почуствам малко „известен“ за известно време… :-) За мен беше чест да свиря за вас. Наздраве!
Drago

Драго беше част от бандата от самото начало. Всички фенове познават неговия невероятен стил и отдаденост към музиката и групата. Пожелаваме му успех на новото поприще!

 1. #1 написан от Rosen Kolev / Mystica / (преди 6 години)

  И на мен ми е минавало през главата да се откажа да се боря с вятърни мелници, но все още удържам фронта. Ще е жалко още една стойностна група да се разпадне.
  Поздрави,
  Р.Колев

 2. #2 написан от LesPaul (преди 6 години)

  Жалко, Пантоммайнд са една от най-стойностните групи в БГ и дано това не е края на цялата група.

 3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 4. Коментари за тази публикация
В началото