Новият MANOWAR ще бъде пуснат в световен мащаб на 19.10

Издаването на дванадесетия студио албум на MANOWAR “The Lord Of Steel”, първоначално обявено за 28 септември 2012 г., ще атакува магазините на 19 октомври 2012 г. на CD, ограничен тираж на „рисуван” винил и като дигитален албум. Това издание на албума, който беше пуснат в предварителен строго ограничен тираж – “Hammer Edition”, по-рано тази година, ще съдържа бууклет от 24 страници, пищна нова обложка от фентъзи артистът Кен Кели, съвсем нова песен, наречена “The Kingdom Of Steel”, напълно различно миксиране и много нови аранжименти, в сравнение с ограничения предварителен тираж, които правя и двете издания изцяло уникални и специални. „Ще бъде сякаш преживявате The Lord Of Steel за първи път!”, казва Джоуи ДиМайо.

Откъси от новия материал ще бъдат споделени съвсем скоро. Дискът ще се предлага и по време на предстоящото The Lord Of Steel Tour, по време на което MANOWAR ще представят част от новия материал за пръв път на живо, както и ще представят и съвсем новата си сценична продукция.

„Нямаме търпение да разгърнем The Lord Of Steel на живо! Ще бъде внушително!, казва Ерик Адамс.

Част Първа на The Lord Of Steel Tour стартира на 9 октомври в Сарагоса, Испания и ще продължи с дати в Европа и Щатите през октомври и ноември.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото