Новият DARK FUNERAL – величествен!

Факт – от 2009 насам Dark Funeral не са издавали нищо. Още един факт – следващият албум е на път. Злият гений на групата Lord Ahriman коментира процеса на записване, а също така и разкри, че юбилеен концерт по повод двадесетгодишнината на бандата ще има. Той ще се състои в Стокхолм през пролетта на 2014г. О, да, още нещо – блек легендите продължават да си търсят постоянен вокалист.
За новия албум:

Материалът, без абсолютно никакво съмнение, е величествен! В сравнение с предишните ни издания той носи малко повече меланхолична нотка, отколкото само и единствено белега на злото и тъмнината, но пък в такъв период са моите душа и сърце. Без значение е накъде ще ме понесат демоните ми – ще ги последвам. Без значение е къде ще ме заведат – ще се отрази на музиката ми. И съм убеден, че ще се зарадвате на новите ни неща толкова, колкото и аз им се радвам!

За шоуто в Швеция:

В момента планираме и едно грандиозно събитие – отбелязването на нашите 20 години на сцената. Вземете предвид историята на бандата ни. Сигурен съм, че ще се сетите на коя дата ще се състои този пандемониум. А ако не се, спокойно, изчакайте за официалното съобщение. При всички положения обаче този концерт ще е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН. Няма да ви се иска да пропуснете, повярвайте ми!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото