Новини за следващия албум на SUICIDE SILENCE

Смъртта на Mitch Lucker наистина не спря калифорнийските фурии Suicide Silence по пътя им към метъл хрониките. След като вокалистът им загина в инцидент на пътя, момчетата намериха певец в лицето на Eddie Hermida, вече бивш член на All Shall Perish.
Половин година по-късно бандата публикува официално изявление във връзка с новия си проект. You Can’t Stop Me ще се появи през юли месец. Китаристът Mark Heylmun обяснява:

Ние като група и Steve Evetts като продуцент работихме неуморно върху този запис – и няма да кажа, че нямам търпение да го чуете. Ще ви кажа, че просто ТРЯБВА да го чуете. Да седнете и да го изслушате от началото до края.
Няма да ви кажа, че това е най-добирят запис, който сме правили досега. Ще ви кажа, че за него сме положили повече грижи, отколкото за всеки друг. Борили сме се за него, кървяли сме, потили сме се и сме плакали над него.
Купете си екземпляр и го изведете на върха на чартовете. Няма как да сме по-развълнувани.

И въпреки смъртта на Mitch, влиянието му се усеща в албума. Heylmun продължава: „Късото и дългото на тази ситуация – Mitch остави като непредвидено завещание текста на заглавната You Can’t Stop Me. Настръхнах, най-малкото, и почувствах, че това трябва да е името на цялата продукция. Вдъхнови ни и ни помогна да подсилим сами себе си и да подсилим вас, феновете на Suicide Silence.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото