Благотворителен концерт за пострадал рокер

Za BobiУтре, на 4 май, ще бъде организиран благотворителен концерт в подкрепа на Борис Христов – момче, пострадало от тежка катастрофа с мотор. В името на каузата, на сцената на рок бар Rock IT ще застанат бандите Response, NI.co и Invisible Dreams, а най-хубавата изненада ще бъде рок дамата Милена Славова. Водени от обща кауза, музикантите са подготвили страхотен концерт, като средствата, събрани от него, ще отидат за манипулации, които да помогнат на Борис отново да се върне към нормалния си начин на живот и да се изправи на крака.

Преди шест години Борис Христов претърпява катастрофа с мотор, която води до неговото обездвижване. Няколко години по-късно, момчето разбира за клиника в Москва, в която се провеждат медицински манипулации за вливане на стволови клетки. Те са на всеки три месеца, като всяка една от тях е на стойност 6 500 евро. Благодарение на помощта на добри хора, подкрепящи го с благотворителни инициативи, момчето успява да стартира рехабилитацията си и започва регулярно да посещава тези процедури. Остават му още няколко манипулации, за които Борис тепърва трябва да събере средства.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото