Новини от PSYCHOTIC WALTZ

psychoticwaltz2019

Легендарните американски прогресив метъли PSYCHOTIC WALTZ подписаха договор с лейбъла InsideOutMusic за издаването на нов студиен албум. Това ще бъде първи студиен албум за групата от 23 години насам. В момента музикантите са в студио и работят с инженера Ulrich Wild по създаването и записването на новия материал. За смесването PSYCHOTIC WALTZ са ангажирали небезизвестния майстор Jens Bogren (OPETH, FATES WARNING, ARCH ENEMY и др.). Готовият продукт се очаква да е на пазара в началото на 2020 г. А от InsideOutMusic са се ангажирали да преиздадат останалите заглавия от дискографията на бандата. Ето какво споделят самите музиканти:

Много сме щастливи, че подписахме с InsideOutMusic. Нямаме търпение да споделим 5-ия ни студиен албум с абсолютно всички. Също така сме много доволни, че старите ни албуми ще бъдат преиздадени. Благодарим на феновете ни, които проявяват търпение, и на всички в InsideOut, че повярваха в нас и ни дават възможност това да се случи.

PSYCHOTIC WALTZ ще участват в европейското и американското издание на ProgPower festival, освен това ще имат няколко клубни концерта в Германия, където ще бъдат подкрепени от GHOST SHIP OCTAVIUS. Ето и датите:

4-7th September – Atlanta, GA, USA – ProgPower USA

2nd October – Berlin, Germany – Badehaus
3rd October – Hamburg, Germany – Knust
4th October – Bochum, Germany – Matrix
5th October – Baarlo, The Netherlands – ProgPower Europe
6th October – Mannheim, Germany – MS Connexion Complex

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото