Новини от MASTODON

Психеделична атмосфера витае около обложката на новия Mastodon, който носи името Once More ’round the Sun. Албумът ще излезе на 24. юни. По-надолу можете да видите видео към песента High Road, която вече чухме. Записите са осъществени под продуцентското крило на Nick Raskulinecz, работил с Foo Fightrers и Alice in Chains. Артуъркът е дело на специализиралия се в подобни рисунки оуклaндски художник Skinner. За нея Troy Sanders, вокали и бас, казва, че „е сякаш от друго измерение и има много музика в нея“. Sanders продължава:

След двугодишното турне покрай Тhe Hunter искахме да се сврем в студиото и да дадем всичко от себе си за нещо ново. Накратко, достатъчно големи късметлии бяхме да смогнем да го направим, макар че усещахме как се върти колелото – турне, албум и т.н. Този път прегръщаме позитивното – четирима пичове обичат това, което правят. Не искахме да правим 90-минутен албум, затова Once More ’round the Sun е около час, а след него ще издадем и едно ЕР.

Барабанистът Brann Dailor споделя:

Ще бъде монументално и щуро, ще има много епичност, много рифове и развития в различни посоки. Много е странно, но е и някак праволинейно. Кулминацията на бандата. Снежната топка продължава да се търкаля и събира още сняг.

1. Tread Lightly
2. The Motherload
3. High Road
4. Once More ‘Round The Sun
5. Chimes At Midnight
6. Asleep In The Deep
7. Feast Your Eyes
8. Aunt Lisa
9. Ember City
10. Halloween
11. Diamond In The Witch House (с участието на Scott Kelly oт NEUROSIS)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото