Новини от INFERNO

inferno

Чешките окултисти INFERNO разкриха какво се случва към момента в техния лагер, ето какво споделиха:

„В това преходно спокойствие преди следващата атака от концертни ритуали, бихме искали да ви запознаем с работния процес в нашия лагер.

В момента чакаме окончателна информация от World Terror Committee относно издаването на нашия сплит с Драконовския елит Devathorn. Наша петнадесет минутна композиция – The Solitary Immersion into Autarchic Silence – представя определено завършване на изследваните теми в Gnosis Kardias и създава връзка към бъдещия ни пълноформатен албум, който сме започнали да създаваме.

Вече има идеи, демота и нахвърлени концептуални идеи, които да бъдат проучени и върху, които да се експериментира. Въпреки това нашите гледни точки са ясно определени към следващия хоризонт, който чака да бъде завладян. Новата песен вече ще покаже нещо, което не сте чували от нас и ние сме сигурни, че новата творба ще отиде даже още по-далеч в изразяването на аудио-магично безпокойство.

Както и да е, пътеката лъкатушеща все по-надолу със сигурност е дълга и много трудна и медитациите в обгорените космически руини за онова, което Слънцето ни разкрива са необходими.“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото