Новини от DARK FUNERAL

lord-ahrimak

Шведските крале на блек метъла DARK FUNERAL разкриха какво се случва в лагера на групата към момента. Ето какво сподели Lord Ahriman:

„Ave!
Разбирам, че много от вас с нетърпение очакват нов пълноформатен албум от нас. Както винаги между записите сме заети с турнета по света, откакто издадохме последния си високо ценен албум “Where Shadows Forever Reign”. През този период обаче не бях съвсем не активен в моето домашно студио. Няколко нови страхотни рифове и идеи за песни бяха създадени. И макар да не е много, в края на краищата това е отправна точка, от която мога да подновя писането сега, когато имаме малко свободно от пътуване време. И това е, което правя сега. Аз може да не съм най-бързия композитор във Вселената, но в края на краищата бавно се връщам в творчески режим и това е най-важното според мен. И докато съм зает в домашното си студио Heljarmadr ще бъде зает да работи върху текстовете.

Както и да е, основната ни мисия за 2020 година е да се съсредоточим върху създаването на нов албум. И ако всичко върви добре някъде през 2020та ще влезем в студио. И щом новият шедьовър бъде отприщен върху човечеството ще започнем нов цикъл турнета по целия свят. Мога да кажа, че ще направим няколко избрани хедлайнерски и фестивални шоута през 2020, така че ще се видим там!

Аз/ние ще ви държим редовно информирани по време на процеса на композиране, така че последвайте мен, групата и другите момчета в социалната мрежа./Lord Ahriman“

Официални ресурси:

https://www.facebook.com/darkfuneral/

https://www.facebook.com/LordAhriman666/

DARK FUNERAL можете да видите на живо и през декември на следните места:

DARK FUNERAL – Live in DECEMBER!
07.12 Mass Deathtruction Festival 2019 – Wavre, BE
20.12 Rome – Orion Club, IT
21.12 Milan – Slaughter Club, IT

Lucifer Rising Festival Tour 2019
VENOM + DARK FUNERAL + Midnight + Wiegedood + Deathrite
27.12 Lichtenfels – Stadthalle
28.12 Essen – Turock [DARK FUNERAL + Midnight only]
29.12 Leipzig – Haus Auensee
30.12 Munchen – Tonhalle

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото