NOVEMBER’S DOOM DAYS с фестивални фланелки

И какво е метъл фест без фестивални фланелки?! Организаторите от Autumn Souls of Sofia се погрижиха и за това.  Цената им е 15 лева и можете да си заявите бройка като оставите коментар с искания размер под този пост. Побързайте, количеството е ограничено! Освен това в дните на фестивала на нашия мърч щанд ще можете да намерите и фестивална колекция блузи с дълъг ръкав на цена 20 лв. По-долу можете да видите как изглеждат фланелките, а блузите тук.

Визията на тениските и блузите е дело на Николас Петрас, а фестивалното лого на Damjan Klincharevski aka.Thy Infernium, познат на феновете като вокал на македонската блек метъл група Ambroz.

Както знаете тематичният есенен фестивал November’s Doom Days, организиран от Autumn Souls of Sofia с приятелската подкрепа на белгийската агенция Rudra Booking, ще се проведе на 25 и 26 ноември в столичният клуб Live&Loud.

Ако все още не сте го направили, с билети можете да се снабдите от eTicketsMall, или на място от офис на EasyPay (ул. “Раковски” № 67, София) и магазин ЯКО! (ул. “Граф Игнатиев” № 43, София). Цената им е 35 лв. Не се бавете, защото на входа в деня на събитието цената им ще бъде 40 лв.

За тези, които са си избрали само един от двата дни, има и еднодневни билети. Можете да ги закупите на цена 20 лв., следвайки линковете за 25 ноември и 26 ноември.


Точната програма на феста можете да намерите тук.

Очакваме ви! Ще се постараем да се почувствате уютно, поднасяйки ви едно незабравимо събитие!

 

novembers-shirts

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото