Швейцарската банда November-7 публикува в официалния си YouTube канал специално видео-обръщение към феновете на тежката музика в България! В близо 5-минутен клип вокалистката на групата представя останалите музиканти, развежда ни из студиото, където протичат записите на нов албум, и поздравява местната метъл аудитория.

November-7 са:

Annamaria Cozza – вокали

Stéphane Geiser – китари

Matt Walters – китари

Yann Siegenthaler – барабани

Stephane Berginz – семпли

Дебютният им албум “Season 3” видя бял свят през 2011-та година, а в дискографията им вече присъства и едно DVD, озаглавено “Alive!”. На 9-ти Септември тази година на пазара се появи първият сингъл “Another day” от предстоящия им втори албум  “Awaraxid”, чието издаване е планирано за началото на 2014та. Продуцент на записите е Stefan Glaumann (Rammstein, Within Temptation, Clawfinger и др.). Преди първото им самостоятелно европейско турне през миналата година, November-7 са били откриваща група на имена като Within Temptation, Lacuna Coil, Marilyn Manson, Paradise Lost и Sabaton.

Музикантите не крият, че чрез този жест към българската публика се надяват да спечелят още повече фенове у нас и да посетят страната ни в скоро време. Премиерата на сингъла “Another Day” за България ще се състои в Понеделник по радио Варна в предаването “От другата страна” с начален час 20:00. Слушателите ще имат възможност да чуят и интервю с фронтдамата на November-7.