Новата обложка на PESTILENCE е вече факт

pestilence - hadeon NEW officialКакто вече бе съобщено, през март месец, 2018 г., култовите екстремисти PESTILENCE ще издадат дългоочаквания си нов албум, озаглавен „Hadeon“. Творбата е описана като „цялостна дет метъл атака“, състояща се от 13 парчета, записани с убийствено добра продукция, която ще се хареса и на новите, и на старите фенове. Концепцията в текстовете се основава на многопластова реалност, извънземно присъствие и теороята за отрицателните честоти.

Показахме ви и обложката на диска, която е дело на Santiago Jaramillo от Triple Seis Design (DYING FETUSINQUISITION), която Hammerheart Records свали от корицата на новия PESTILENCE.

Напомняме, че след като Triple Seis Design са изработили дизайна по поръчка на Patrick Mameli и им е било заплатено за работата, са получени няколко съобщения, че части от произведението са копирани от други места и компилирани в обложката. Hammerheart Records и Pestilence веднага реагират и прекратяват договора си с Triple Seis Design.

Днес „Hadeon“ вече се сдоби с нов артуърк, който можете да видите тук. По него е работил полякът Michal „Xaay“ Loranc (BEHEMOTH, NILE, EVOCATION, VADER, NECROPHAGIST). Датата, на която ще излезе албума, все още не е променена.

Първият сингъл от творбата също е налице. Чуйте го.

 

pestilence hadeon stollen

Свалената обложка

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото