Нова катастрофа сполетя Decapitated

Полската технична дет метъл банда DECAPITATED е претърпяла нова катастрофа! Този път със самолет, пътувал от Щатите към Полша. Самолетът е бил принуден да кацне аварийно във Варшава, когато едно от колелата блокирало. Като по чудо няма пострадали.

Приземяването на самолета е заснето с камера и може да бъде видяно в края на публикацията.

Вследствие на инцидента, Decapitated са изтеглени от участието си в Damnation Festival в Лийдс, като Ulver са се съгласи да удължат сета си до 90 минути.

 

Вчера (2-ри ноември) се навършиха 4 години от смъртта на предишния барабанист на Decapitated Witold „Vitek“ Kieltyka, който загина в катастрофа с тур буса на бандата, на път за концерт в Беларус. Почивай в мир!

 

Радваме се, че този път всичко е наред и няма никакви пострадали!

 

 

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

  1. #1 написан от desolation_song (преди 9 години)

    Пфф, на тези тези хора не им върви..

  2. #2 написан от Blacky (преди 9 години)

    Ебаси и късмета, вярно! Дано не се отчайват и да видят някакво знамение в това, това е банда, която не трябва да се разпада.

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото