Нов сингъл от LINKIN PARK

Легендарните Linkin Park, неколкократни носители на наградата Grammy, са сключили споразумение с известното приложение, наречено Shazam, да покаже за първи път новия им сингъл – ‘Guilty All The Same’ с участието на рапъра Rakim. Всички потребители, използващи приложението, които ‘тагнат’ някоя песен на групата, получават възможността първи да чуят новото парче. Когато феновете  използват Shazam, за да открият името и изпълнителя на което и да е парче днес, ще видят специален линк, с който ще чуят новата песен на Linkin Park, а след това ще имат възможността да я закупят от всички по-големи дигитални музикални магазини след официалното издаване този петък, 7-ми март.
В свое интервю наскоро, Mike Shinoda сподели защо са избрали именно тази песен за сингъл:

Причината да изберем този сингъл най-първо идва от това, че смятаме, че това е един добър поглед върху ДНК-то на албума, който ще издадем това лято. Rakim е един от моите идоли. Ако вникнeш в опитните му рими и темата в песента, ще видиш, че той върши нещо невероятно.

Ето и сингъла, любезно споделен с превод на балъгарски от роден фен:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото