Нов албум от SOPOR AETERNUS

На 23. 09.2014г. се очаква новият албум на SOPOR AETERNUS & THE ENSEMBLE OF SHADOWS, който ще носи заглавието „Mitternaght“ и ще излезе на CD и 12″ винил. Бокс сетът ще включва и книга, илюстрациите , в която са направени от Anastasiya Chyringa, а всяко копие ще е лично подписано от Anna. Обложката, е нарисувана от Natalie Shau и можете да я видите по-долу, сет лист все още няма обявен.

За незапознатите ето кратко представяне на личността Anna-Varney Cantodea. Групата Sopor Aeternus & The Ensemble Of Shadows е осносвана през 1989г в Германия и е една от последните останали dark групи/проекти в Европа, които базират своето творчество на триединството – музика, поезия и външна изразителност, поставяйки силен акцент върху индивудуалния израз на болка, изолация, депресия, символични самоубуйства и отчаяно търсене на дълбоко личното обединение. Всичко това измислено и изпълнено еднолично от Sopor – транссексуалната, съвършена в красотата си богиня (подобно на трагичното Butoh-esque същество Anna-Varney Cantodea.)

Интровертният ексхибиционизъм и холистичната концепция на Юнгинаски-ритуалното му/й изкуство не е задължително да отговаря на общоприетите норми за естетика, тъй като аспектите на неговото/нейното изкуство имат уникален характер. Въпреки, че използва елементи от класическия барок, средновековна и даже електронна музика, същността на Sopor Aeternus & The Ensemble Of Shadows винаги ще си остане изцяло ‘Gothic“.

Независимо, че Anna-Varney и до днес продължава да отказва изяви на живо и пред публика Sopor Aeternus & The Ensemble Of Shadows са с култов статус в ъндърграунд средите по целия свят и изкуството им е предназначено за духовно изцеление на наранени души с отворени умове и сърца за различното и красивото.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото