Нов албум от PERSEFONE

Четири години откакто Persefone издадоха “Spiritual Migration”. Албум, който хвърли във възторг много хора. На 24 февруари 2017 година ще можем да се докоснем до еволюцията на Persefone с тяхното ново творение –  “Aathma”. 
Тавата ще съдържа десет нови композиции и е миксирана и мастерирана от Jens Bogren в Fascination Street. Артуъркът е отново дело на Travis Smith.

Ето какво споделят от групата:

„Само веднъж на три-четири години можем да изразим себе си като музиканти, като свободно творим музика под името Persefone. Всеки албум е отражение на нашия живот и начина по който ние възприемаме това пътешествие. За първи път ние чувстваме, че има някой там, който чака тази музика и ние полагаме максимални усилия, за да създадем истински материал, отразяващ духа и същината на бандата. Не всичко е издаване на албуми – става въпрос за музика.“

“Aathma” ще бъде издаден на CD, 12 инчов винил, двоен винил, лимитиран диджипак и естествено – за дигатален даунлоуд.

persefone night horitzontalPersefone стартираха крауд-фундинг кампания за набиране на средства, можете да ги подкрепите ТУК.

 

Състав:
Marc Martins: Vocals
Carlos Lozano: Guitars
Miguel Espinosa: Keyboards
Tony Mestre: Bass
Sergi Verdeguer: Drums
Filipe Baldaia: Guitars
www.persefone.com

www.facebook.com/persefoneband

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото