Нов албум на E-FORCE

Френската група E-FORCE обяви датата за новия си албум. „The Curse..“ („The Curse Of The Cunt“) се очаква да излезе на 11 април 2014г. Концепцията представя силата, манията и изкушението от женския пол и това какво биха дали някои хора, за да получат нещо.
Фронтменът Eric Forrest (ex-Voivod, Project: Failing Flesh) коментира: „Не мисля, че човекът се е променил, да речем, в последните 2000 години. От Иисус, размотаващ се с проститутки, през времето на Цезар и Клеопатра, та до модерните времена с Tiger Woods, например.“
Албумът има 11 парчета, като до момента са представени интрото „Invitation“ и първата песен- „Perverse Media“. Можете да ги чуете тук.

Към настоящия състав на бандата влизат Eric, KROF, който се връща на барабаните, а XAV поема китарите. Специални гости в албума са Glen Drover (Megadeth, King Diamond, Eidolon), Kristian Niemann (Therion) и Vincent Agar (Yotangor).

1. Invitation
2. Perverse Media
3. Witch Wrk
4. Serpent’s Kiss
5. Awakened
6. Psyclone
7. Devoured
8. Mass Deception
9. Your Beloved Hate
10. Infexxxous
11. The Curse Of The Cunt

Репортажи от концертите на E-FORCE в София и Плевен от 2011г. можете да прочете съответно тук и тук, а на този и този линкове можете да разгледате и снимки от двете събития. Интервю с Eric Forrest ще намерите на този адрес.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото