За новия албум на DORNENREICH

Вокалистът и китарист на блек/фолк/дарк метъл групата DornenreichEviga разкри подробности около новия им албум, озаглавен „Freiheit“: 

Скъпи приятели и другари,
Приближаваме последните щрихи по визуалната част на “Freiheit (Свобода),” осмият студиен албум на Dornenreich, който ще бъде достъпен от тази пролет- на 18-тата година от историята на групата. Скоро ще представим първите примерни откъси!
Както обложката разкрива, “Freiheit” е албум на прагове, преходи, на трансформации; албум, който прави смела крачка към цялата гама от човешки емоции, мисли и човешко съществуване. Този албум е посветен на дълбочината, разнообразието  и първичната красота на живота.
Според моите виждания, “Freiheit” е албум със страхотна, обхващаща сила, която се разгръща изцяло, и това ме прави благодарен и свободен- като творец и като човешко същество. (..)
Колкото повече усещам, че никога няма да спрем да творим артистично, и колкото повече е възможно този албум да бъде видян като просто отделяне от някои артистични еволюции или насочености, има много индикатори, че за момента “Freiheit” изглежда да бъде последен студиен албум за Dornenreich за дълъг период от време.
(..) Аз съм убеден, че нашето изразяване –  в своята музикална и текстова същност – не се определя от време и развива своята емоционална спешност най-вече на концерт на живо. И така, ние ще се върнем на сцената за някои много специални участия в следващите няколко години.
Но това със сигурност не е сбогуване. Това е просто краят на дълго пътуване, завръщане у дома, откритие – че някой ден може да бъде началната точка на друго пътуване, друга трансформация.. животът ще покаже.
А сега се присъединете към нас в очакването на тази година, на този осми албум, който означава много за нас, в очакването и на пролетното турне, когато ще се срещнем пак!
С благодарност, обич и уважение,

Eviga

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото