Норвежците TSJUDER подготвят нов албум

Култовата норвежка блек метъл банда Tsjuder е влязла в студио за записите на дългоочаквания им нов албум, който ще бъде готов по-късно тази година.

Tsjuder коментират:

За нас е чест да преподпишем договора си със Season Of Mist. От наша страна никога не е имало съмнения относно това дали да продължим кооперацията си с тях. Имаме много силна връзка и винаги сме вършили отлична работа заедно. Тъкмо започнахме и записите по новия си албум, затова – пригответе се за един истински Ад!

В момента сме в студиото, а записите по албума са наполовина приключени. Отделихме 3-4 години в създаването на този материал, не сме вкарвали напрежение и излишно бързане. Музиката е все в същия дух както винаги; суров и брутален блек метъл без никакви компромиси. Планираме да го приключим през март, но издаването му ще стане по-късно през годината. Най-вероятно на престоящите концерти ще свирим част от парчетата. Ще направим така, че чакането да си заслужава напълно!

Последният до момента издаден албум на Tsjuder е от 2011-та година – “Legion Helvete”.

Tsjuder_03_small

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото