NOCTURNUS AD с нов албум и видео

От щаб квартирата на sci-fi метъл култа NOCTURNUS AD долетяха новини за нов албум. „Unicursal“, който трябва да бъде издаден на 17 май чрез Profound Lore Records, се представя пред вас с първия сингъл – „CephaloGod“. Песента излиза заедно с чисто нов видеоклип, който можете да гледате по-долу. 
„Първият сингъл се казва CephaloGod и е песен за Cthulhu, който е събуден от древния си сън от неговите последователи, когато правилните звезди са се подредили и са отворили портал, за да пътува през него, за да превземе Земята“, коментира Майк Браунинг.
„Видеото е направено от Wizardhead, неговият уникален стил на видео продуциране беше идеалното решение за създаване на видео за концепция на Лъвкрафт към тази песен.“
Новият албум на NOCTURNUS AD „Unicursal“ ще бъде издаден във всички формати и е очакваното продължение на добре приетия „Paradox“ от 2019 г.
В предстоящия дългосвирещ запис Браунинг, заедно с китаристите Белиал Коблак и Демиан Хефтел, кийбордиста Джош Холдрен и новия басист Кайл Сокол (басът на „Unicursal“ е изсвирен от вече бившия басист Даниел Тъкър), продължават пътуването на д-р Магус след събитията от „Парадокс“.
Албумът е продуциран и мастериран от Jarrett Pritchard в New Constellation Audio в Орландо, Флорида, и включва произведения на изкуството на Uwe Jarling с дизайн на Chimere Noire.

“Unicursal” вече е достъпен за предварителна поръчка ТУК.

Tracklist:
01. Intro
02. The Ascension Throne of Osiris
03. CephaloGod
04. Mesolithic
05. Organism 46B
06. Mission Malkuth
07. Yesod, The Dark Side of The Moon
08. Hod, The Stellar Light
09. Netzach, The Fire of Victory
10. Outro

NOCTURNUS AD са:
Mike Browning – Drums/Vocals 
Demian Heftel – Guitar
Belial Koblak – Guitar/Backing Vocals 
Kyle Sokol – Bass
Josh Holdren – Keyboards

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото