For The Kids Booking представят: NO OMEGA (Swe), GRIEVED (Swe), MY TURN (Gr) и FRENCHBULLDOG (Bg)

FOR THE KIDS BOOKING ПРЕДСТАВЯТ:
NO OMEGA (Swe), GRIEVED (Swe), MY TURN (Gr) + FRENCHBULLDOG (Bg)

„Според клишетата петък 13-ти е кофти ден и понеже от For The Kids не харесваме общото мнение ще се погрижим този да не бъде такъв. За целта ви каним на концерт. Той ще се случи на 13/07 в Grindhouse Skate Club, София от 19 ч.

Гости на събитието са шведите NO OMEGA (metallic hardcore) и GRIEVED (dark hardcore). Ше се включват и гърците MY TURN (hardcore punk), за да представят чисто новия си албум ‘Athens’. За концерта сме подготвили и три изненади! Първата от тях е дебютът на FRENCHBULLDOG (full time touring dogfights/hardcore/vegan).

Втората изненада е четвъртият брой на Tigersuit Zine. След близо година чакане сме повече от щастливи да видим най-новото списание за пръв път точно на нашия концерт, където ще може да си го купите на специална цена. Очаквайте повече от 100 страници хардкор списание от България.

Последното, с което искаме да зарадваме всички решили да споделят
петъчната вечер с нас е промоцията на сплита ‘Two Dead Bands’. В него ще може да чуете последните две песни на Start Today и трите неиздадени парчета на Everybody Hates This. Първите 20 души ще могат да си вземат диска безплатно, за останалите той ще е на цена от 2 лв. Дискът е в едва 50 бройки, така че трябва да сте бързи.

Ограниченото количество веган пица, което ще раздадем на по-ентусиазираните и подранили дори не считаме като изненада, а по-скоро практика. Този път ще приготвим и празно бурканче, в което да ни оставите нещичко, ако ви е било вкусно, за да може следващия път да има пак.

За най-ентусиазираните ще има автографи от френски булдог.

Надяваме се да се видим в петък, дотогава се грижете за животните, чистете след кучетата си, избягвайте църквите и четете повече.“

INFO & LINKS
NO OMEGA от Стокхолм, Швеция
Мелодичен/металичен хардкор за фенове на The Carrier, Dead Swans, Killing the Dream, Meleeh, Oceana and Rise and Fall.
http://www.facebook.com/noomega
http://www.noomega.bandcamp.com/

GRIEVED от Стокхолм, Швеция
Мрачен хардкор за фенове на Cursed, Jealous, Rise And Fall
http://www.facebook.com/grievedhc

MY TURN от Атина, Гърция
http://www.facebook.com/MyTurnHC
http://myturn.bandcamp.com/

FRENCHBULLDOG from the Ghetto.
Professional full time touring neocrust/post-hardcore/vegan band.
http://www.facebook.com/frenchxbulldog
http://frenchbulldog.bandcamp.com/

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото