NIGHTWISH работят по нов албум

Финландската симфометъл институция NIGHTWISH продължава работата си по новия албум. Ето какво сподели бандата в социалните мрежи:

„Материалът за албум №10 е готов. Щастливи сме и познайте какво? Влизаме в студио, за да го запишем!“

През април музикантите обявиха, че няма да правят турне в подкрепа на следващия си студиен запис. Наследникът на излезлия през 2020 г. „Human. :II: Nature“ се очаква да излезе през 2024 г. От групата коментират:

„Тъй като „Human :ll: Nature – World Tour“ е към своя край, смятаме, че сега е моментът да ви споделим „бъдещите си творчески планове“. Като приключим с концертите тази година, ще му „отпуснем края“ за неопределено време по отношение изпълненията на живо и няма да правим турне в подкрепа на следващия ни албум. Причините за това решение са лични, но всички се обединихме около мнението, че то е жизнено важно за благополучието и бъдещето на бандата. Бъдете сигурни, че все още обичаме да работим заедно и решението няма общо с бременността на Floor или соловите ни проекти.

Все пак през 2024 г. ще види бял свят чисто нов албум, съдържащ 12 песни, както и 3 видеоклипа към сингли от него. А, и между другото, групата е положително настроена към това ново музикално приключение. 

Очаквайте още новини от нашия лагер това лято!“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото