Nick D’Virgilio пропуска голяма част от европейското турне на MR. BIG

Настоящият барабанист на титаните MR. BIG Nick D’Virgilio ще пропусне голяма част от европейското турне на групата, включително и изявата на ветераните на родния фестивал Midalidare Rock In The Wine Valley, поради ангажименти с титулярната му група BIG BIG TRAIN. D’Virgilio ще бъде временно заместен от Edu Cominato, барабанист от Сао Пауло, Бразилия, който преди време е свирил с двама членове на MR. BIGBilly Sheehan (бас) и Eric Martin (вокали), както и със звезди като Jeff Scott Soto и Geoff Tate. В петък, 14-и юни, от лагера на бандата разпространиха следното съобщение в социалните медии:

„Докато се подготвяме за предстоящото ни европейско турне „The BIG Finish!“, стана ясно, че поради ангажименти с групата си BIG BIG TRAIN, барабанистът Nick D’Virgilio няма възможност да пътува с нас в първата част от обиколката. Той ще се присъедини към нас за финала на тура – след 13-и август. В отсъствието на Nick сме радостни да ви съобщим, че бразилският барабанист Edu Cominato ще го замени за периода 13-и юли – 13-и август!“.

Напомняме ви, че MR. BIG са хедлайнери на втория фестивален ден на Midalidare Rock In The Wine Valley, 13-и юли, а на 12-и юли ще излезе десетият им студиен албум, озаглавен простичко „Ten“. Изданието може да бъде поръчано в различни формати тук.

Съдържание:

„Good Luck Trying“
„I Am You“
„Right Outta Here“
„Sunday Morning Kinda Girl“
„Who We Are“
„As Good As It Gets“
„What Were You Thinking“
„Courageous“
„Up On You“
„The Frame“
„See No Okapi“ (Instrumental – Japan Bonus Track)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото