JEFF LOOMIS представи нова песен

Jeff Loomis е изключително горд да представи своята чисто нова песен, носеща заглавие A Liar’s Chain, записана заедно с младите таланти Joe Nurre (китара и вокали), Anup Sastry (барабани) и Greg Macklin (бас китара).

Jeff коментира:

A Liar’s Chain е първата от трите песни, които записах с моята група за официалния ни дебют. Изпълнявахме я на живо на последните ни обиколки из Щатите и изглежда се възприе наистина добре от феновете. Изключително много се забавлявах, докато записвахме песента Surrender заедно с Ihsahn за последния ми солов албум и затова много исках да направя подобна песен. Joe Nurre, с който работим през последната година, има убийствен глас на дет метъл – затова си помислих, че би било перфектно да направим още няколко неща като това с него и останалите момчета. 

С нетърпение очаквам и обиколката ни из Европа. Страшно много се забавлявам там! На The Euroblast tour ще се съберат невероятни музиканти! По време на турнето ще изпълняваме A Liar’s Chain, както и още една нова песен с вокалите на Joe. Очаквам с нетърпение да се видим!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото