NEW MODEL ARMY с концерт през декември

NEW MODEL ARMY нямат нужда от представяне – те са едно от онези чудни уникални образования, които заемат собствено самостоятелно място в историята на музиката, и което, въпреки многогодишната си история и множеството албуми, продължава безпроблемно да се свързва с нас, да намира интересни начини да отговаря на предизвикателствата на времето.


Групата пристига отново в София, на 1 декември 2024 г. за да ни представи новия си албум „Unbroken“, с който заявят, че въпреки 40-годишната си история и множеството албуми, все още са тук, все още са актуални и имат какво да кажат, предлагайки една моментна снимка, направена с познатия ни интровертен подход при писането на песни, пълен с чиста енергия, сила и сладък, но решителен гняв, с който се гмуркат в социално-политически проблеми и теми, които никой не желае да засегне.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото