Нещо ново се задава – JASMINE WHALE

jasmine whaleНещо ново и свежо се случва в недрата на софийската rock’n’roll сцена и това нещо се нарича Jasmine Whale! Група, която от съвсем скоро е съвсем окомплектована и се готви да нахлуе с шут в слушалките ви, а надяваме се съвсем скоро и през сцените на по-смислените клубове в града. От снимката във фейсбук страницата на бандата ни гледат добре познати лица на опитни играчи в ъндърграунда. В това дяволско начинание са замесени фронтменът-таран Нуфри, бас-величието Боби Струкански, Емо Щерев отговаря за ударните дози ритъм, а Ненко Милев е зад китарите. Доскоро Jasmine Whale бе леко засекретен проект на Нуфри и Струкански, но вече машината е сглобена и готви авторски материал.

Кои са Jasmine Whale?

Jasmine Whale стартира преди 3 години като проект между Нуфри Василев (Bastardolomey, Panican Whyasker, Pyromania) – вокал/китара и Боби Струкански (Babyface Clan, Leepra Deluxe) на баса. От тази година Jasmine Whale вече е пълнокръвна 100% рок енд рол група, която включва в редиците си и Емилиян Щерев (познат от банди като UPYR, Alley Sin, The Viscous Bastards) на барабаните и Ненко Милев – китара. Истинска представителна извадка от обиграни „старци разбойници“, които с енергията и хъса си могат да засрамят доста свои колеги от новото поколение. Групата пуска новото си парче с интригуващото заглавие „Подстриган Перикъл“ и работи активно по авторски материал, така че в най-скоро време може да очакваме високоенергийно включване. “Статукво за теб, статукво за мен – утре във Фейсбука има полит-полуден!”

Дотогава можете да следите страницата на бандата в социалната мрежа – дайте един like тук.

Слушай „Подстриган Перикъл (Устата Голяма Е)“

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото