NEGURA BUNGET с концерт в София на 19 юни

negura-2016Negură Bunget празнуват 20 години на сцената, идват за специално шоу в София.
През 2016-а уникалната банда от Румъния Negură Bunget  празнува 20 години от създаването си. През 2016-а групата отбелязва и 10 години от излизането на така значимия не само за личната й история, но и за ъндърграунд сцената като цяло, албум “OM”. Negură Bunget ще направят няколко концерта по повода като на тях ще представят и новия си проект от “Transilvanian Trilogy”, който се явява втора част от трилогията и е озаглавен “ZI”.

Концертът на NEGURA BUNGET в София ще се състои на 19 юни в клуб Live & Loud.
За нас е чест да съобщим, че румънските ни приятели избраха София като едно от местата за планираните шепа концерти за отпразнуване на юбилея. Момчетата пристигат в София веднага след медийна сесия за преслушване на предстоящия да излезе през есента нов албум “ZI” и концерт в Букурещ. Феновете на бандата у нас ще са сред първите, които ще имат шанса да чуят част от новия материал на живо.
Предният диск на бандата “TĂU” беше издаден през 2015-а и беше високо оценен от медии и фенове. Той бе представен с над 100 концерта в Европа и Северна Америка. Тогава турнето мина и през София, отново по покана на Live & Loud.
През двадесетте години от съществуването си Negură Bunget имат 7 албума и над 1000 концерта по цял свят. Те успяха да изградят звук и концепция, дълбоко и силно свързани с природата и човека като част от нея. Силно отличаваща се идентичност и облик на групата остават невъзможни за каквито и да е имитации и до днес.
Повече за групата можете да разберете на официалната й страница www.negurabunget.com, както и във Фейсбук на www.facebook.com/negurabunget
Transilvanian Black Metal Ist Krieg!
Скоро ще има и още информация за събитието.
Facebook event

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото