NAZARETH с концерт в Античния театър

nazareth artworkЕдна от най-великите рок групи NAZARETH ще превземе Пловдив с паметен концерт под звездите на 18 юни в Античния театър. Известни като едни от родоначалниците на хард рока и хеви метъла, легендарните музиканти ще зарадват феновете в града под тепетата, както с най-големите си хитове и неостаряващи класики – „Love Hurts”, „Hair of the Dog”, “Dream On”, така и със страхотни нови композиции. Билетите за епичното събитие са на цени от 40 до 60 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна.

Наелектризиращо преживяване, изпълнено с неизчерпаемата енергия на великите NAZARETH очаква родната публика. Култовата формация пристига у нас с най-новото си шоу в състав – Pete Agnew, Jimmy Murrison, Lee Agnew и вокала Carl Sentence. Любимата група на феновете на твърдия саунд гостува за първи път в Пловдив на сцената на Античния театър, а концертът им в България е част от турнето, което ще премине още през Германия, Австрия, Щвеция, Румъния, Гърция.

Шотландска хард рок група, създадена през далечната 1968 г., още в началото на 70-те години печели сърцата на публиката с неповторима музика, въздействащи текстове и невероятно присъствие на сцената. От тогава до днес бандата е един от най-високите върхове в класическата и съвременна рок музика, а групи като Guns N’ Roses признават, че черпят вдъхновение от NAZARETH.

Концертът на великите музиканти под звездите на стария град е 18 юни от 21:00 часа в Античен театър Пловдив. Билетите са на цени от 40 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатори са Moko Solution.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото