NAZARETH идват за Green Rock Fest в Русе

Според сайта ruse.topnovini.bg рок динозаврите NAZARETH ще посетят дунавския град за изданието на фестивала Green Rock Fest. Ето и самия текст:

„Назарет“ ще бъде „гвоздеят“ в програмата на тазгодишното издание на Green rock fest в Русе. Това съобщиха днес министърът на туризма и кметът на града Пламен Стоилов, като бе уточнено, че договорът с шотландската група вече е подписан.

След Джон Лоутън и Джо Лин Търнър това са поредните звезди от световна величина, които гостуват в Русе за традиционния рок фест.

Изявата им ще бъде на 13 септември в зала „Арена Русе“, която предстои да бъде открита на 23 юли. Концертът ще е с вход свободен.

„Предполагам, че това ще е поредното събитие, което ще предизвика огромен интерес. Вървим в тази посока, защото ние наистина искаме Русе да стане един от водещите туристически центрове“, сподели кметът Стоилов. Той не пропусна и да благодари за оказаната в това направление подкрепа от Министерството на туризма в лицето на министър Николина Ангелкова, която е на посещение в Русе днес.

„Назарет“ е шотландска рок група, която набира световна популярност през 70-те години на 20-ти век, бидейки сред родоначалниците в стиловите направления на хард рока и хеви метъла. През тези години, формацията издава поредица успешни албуми, съдържащи хитови композиции, сред които „Love Hurts“ и „Hair of the Dog“ – често са сочени като върхове в творчеството на групата.

Автор: Андрей Кючуков

nazareth-promo-band-banner-pic-2014pa

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото