Слушател на „От другата страна” ще спечели покана за концерта на GRAVE DIGGER, предоставена от “BGTSC”.

Специално интервю с Chris Boltendahl (GRAVE DIGGER). Разговор с Thanos Grigoriou (PHASE). Васил Върбанов („Тангра Мега Рок”) за концерта на UNEARTH на 16 септември в София. Елена Минкова, експерт Връзки с обществеността в Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“, за „Green Rock Fest 2014“ в Русе на 13 септември. Петър Братанов – “Pepinio” за дебюта на K.O.R.A. “Out Of The Box”. Барабанистът Живодар Димитров за „Freedom“ – новия албум на JOHN STEEL, с участието на Blaze Bayley. Satyr, уебмастър на “WeRock.bg”, за 13-сет годишнината на сайта и концерта на GRAVE DIGGER на 21 септември в София, с който най-големият сайт за рок и метъл в България ще отбележи рождения си ден. Историята на един български класически албум – Росен Грудев „Грузинеца“ за „Memories“ (1995) на NECROMANCER.

В предаването ще звучи музика на: RAINBOW, CHIMAIRA, IN FLAMES, CANNIBAL CORPSE, METALLICA, CRIPPLED BLACK PHOENIX, KORPIKLAANI, GRAVE и др.

Предаването се излъчва всеки понеделник от 20:00 до 23:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич – 88,7 MHz; Бургас – 88,5 MHz; Провадия – 88,9 MHz; за Черноморието – 98,2 MHz, а на средни вълни 774 KHz или по Интернет на адрес: www.radiovarna.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт: www.otdrugatastrana.info.